AWE commercial
FR DE NL EN
  Hier : Home > Home Inovéo > Monitoring > Smartvel Vorige pagina
 
Agenda
03/10/2023 ⇒ 06/10/2023: Sommet de l'√©levage
25/10/2023: Blanc Bleu Belge - CSB : Vente publique de jeunes taureaux issus du performance test - Ciney
28/10/2023: Blanc Bleu Belge: 25√®me CARREFOUR DU B.B.B. - LIBRAMONT
Alles
Monitoring
SenseHub
Smartvel
EasyFoal
Bijwerken
 

SmartVel logo

 

Wat is SmartVel ?

De SmartVel is een niet-invasieve kalving detective system die werkt voor melk- en vleeskoeien. De sensoren worden een paar dagen voor de kalving op de staart geplaatst. De antenne zal de ingeven nummers verwittigen per oproep en/of per SMS. U moet enkel een SIM kaart in de antenne plaatsen gelijk in een GSM.

Het toppunt van technologie met bovendien een eenvoudig gebruik.

De SmartVel is een system voor de detective van de kalvingen die gebaseerd is op de activiteit van de koeien in real time. Het is het eerste niet-invasieve system die rekening houdt met de specifieke gedragskenmerken van het afkalven.

Verlaag het sterftecijfer bij het afkalven en de gezondheidsproblemen die gepaard gaan met moeilijk afkalven met slechts een apparaat.

Een succesvol kalving betekent een levend en goed gezond kalf hebben, maar ook zorgen voor een goede start in productie en de voortplantingsprestaties van uw dieren behouden. Met SmartVel wordt u telefonisch op de hoogte gebracht van het begin van de afkalving. Als het afkalven niet gedaan is twee uren laten ontvangt u een nieuw alert. Het systeem bewaakt de voortgang van uw kalvingen en stelt u in staat in te grijpen als het nodig is.

Win in gemoedsrust en maak jezelf tijd vrij!

Met SmartVel zijn comfort en gemoedsrust essentieel. U verplaats zich niet meer voor niets. U kunt dus op uw beide oren slapen, uw boerderij verlaten of aan andere taken werken zonder angst.

 

Visionnez la plaquette de présentation de SmartVel pour obtenir plus d'informations:
 

 

Contact

Si vous souhaitez obtenir plus de renseignements, veuillez prendre contact avec votre représentant awé
ou directement avec Maureen Piedboeuf0494/89.20.16mpiedboeuf@awegroupe.be